Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Minúta pre planétu vo Fun rádiu

  • MH

Napíš nám svoje inšpirácie, ako sa ti darí zlepšovať svet okolo teba a my tvoj nápad zazdieľame s celým Slovenskom.

Zachrániť celú planétu môže byť pre jedného priveľká úloha. Ale pokúšať sa zlepšovať svoj kúsok sveta, svoje prostredie, to už je reálne. A kúsok po kúsku sa tam dopracujeme.

Napíš nám ako sa ti podarilo zlepšiť prostredie okolo teba, tvoj život, tvoj svet a my tvoj nápad zazdieľame celému Slovensku.

Zaujíma nás všetko - zbieraš odpadky, recykluješ, zálohuješ, vysádzaš stromy, meníš stravu, vzdelávaš o klimatickej zmene... každá nová myšlienka ako niečo zlepšiť stojí za to, a my ti dáme celú jednu minútu vo vysielaní Fun rádia, aby o nej počuli všetci.

Napíš nám na seba kontakt a inšpirujme spoločne naše svety navzájom 😊

VÝHRA: 

taška na zálohované nápojové obaly pre 45 poslucháčov, ktorí nám napíšu zaujímavé príspevky a spojíme sa s nimi vo vysielaní 


PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Od prvého januára nekrčíme, nezahadzujeme, zálohujeme. Pretože zálohovanie dáva šancu vyzbierať viac materiálu vyššej kvality na recykláciu a jeho opätovné využitie v nových obaloch. Slovensko má šancu stať sa krajinou bez voľne pohodeného odpadu z PET fliaš a plechoviek, ktoré nie sú bezcenným odpadom ale cenným materiálom, ktorých recyklácia má zmysel. Pridaj sa aj ty a zníž počet voľne pohodeného odpadu a šetri prírodné zdroje. Zisti viac na slovenskozalohuje.sk.