Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Za kraslicu do Thajska

  • MH

Vyrob nám kraslicu a poď do Thajska.

Zapoj sa do súťaže a vyhraj dovolenku v Thajsku s BUBO.

Pošli nám do Fun rádia kraslicu, na ktorej bude motív Fun rádia /logo, farby, tváre, Sajfa.../ spolu s motívom Thajska /farby, vlajka, miesta, slon so Sajfom.../.

Môže to byť kraslica klasická, nakreslená, vyšitá, odfotená, upletená, vyrobená z akéhokoľvek materiálu....skrátka taká, na akú si trúfaš.

Kraslicu nám do Fun rádia pošli poštou alebo kuriérom, alebo nám ju prines osobne (na Leškovu 5), najneskôr do piatka 8. apríla.

Ak ju budeš posielať, nezabudni na seba uviesť aspoň tel. číslo.

V pondelok 11. apríla v Rannej šou  zo všetkých zaregistrovaných kraslíc vyžrebujeme jednu víťaznú a jej majiteľ poletí s BUBO do Thajska.

 

VIAC O PRAVIDLÁCH SÚŤAŽE SI PREČÍTAJ TU

VÝHRA:

1x pobyt v Thajsku pre 2 osoby na 12 dní od cestovnej kancelárie BUBO v ľubovoľnom termíne do konca roka 2022. Hodnota výhry bude podľa termínu od 1 750 € do 2 150 € (na 1 osobu).

Viac info o zájazde nájdeš TU.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

Užite si tento rok exotickú dovolenku a otvorte lepší svet s BUBO. BUBO vám už 30 rokov prináša cestovanie plné zážitkov v tých najlepších hoteloch sveta. Zájazdy na všetky kontinenty od severného po južný pól s najlepšími slovenskými sprievodcami. Dovolenka v Thajsku s BUBO proste stojí za to.  Zistite viac na www.bubo.sk.