Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hokejový FUNmajster

  • MH

Poraz Marcela v hokejovom kvíze, staň sa “Hokejovým FUNmajstrom” a vyhraj zájazd na MS 2022 v hokeji v Helsinkách.

U nás v rádiu niet väčšieho fanúšika hokeja ako je Marcel. Práve on sa stal merítkom toho, kto by sa mohol stať “Hokejovým FUN Majstrom”.
Ako prvý absolvoval náš hokejový kvíz, v ktorom mal za minútu správne odpovedať na čo najviac otázok o hokeji.
Aby si sa stala alebo stal ašpirantom na “Hokejového FUNmajstra”, máš dve úlohy. Prvou je prekonať hranicu bodov, ktoré získal v kvíze Marcel.
Druhá úloha je samozrejme získať viac bodov než všetci ostatní súťažiaci.

Pomôckou pre teba môže byť 100 otázok, ktoré budú v kvíze. V akomkoľvek poradí, hocijako. Nájdeš ich TU.

Registruj sa do kvízu, počkaj, kým ti zavolajú Junior a Marcel a minúta kvízu je potom už iba na tebe.

Držíme palce.

VÝHRA:

1x zájazd pre dve osoby na prvé tri zápasy Slovenska (v termíne 13.5. – 16.5.2022) na MS v hokeji 2022 v Helsinkách a 2 hokejové dresy slovenskej reprezentácie od cestovnej kancelárie Hokej Tour. Celková hodnota výhry je 2 000 €.

Výhra zahŕňa: obojsmernú letenku fanúšikovským charterom priamo z Bratislavy, letiskové transfery, ubytovanie na 3 noci v 4* hoteli v Helsinkách, vstupenky na 3 zápasy Slovenska (vs. Francúzsko, vs. Nemecko, vs. Kanada), slovenských delegátov počas celej doby zájazdu. Viac info nájdeš TU

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

 

KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Fandite svojmu obľúbenému tímu priamo na tribúne a užite si pravú hokejovú atmosféru naživo. Cestovná kancelária HokejTour.sk je vaša najľahšia cesta na svetový hokej. Na www.hokejtour.sk
nájdete ponuku vstupeniek, zájazdov a darčekových poukážok na MS v hokeji aj zápasy NHL. Z lásky k hokeju.