Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Drony, pyrotechnika, lasery. Zažite na Festivale letectva to, čo ste na Slovensku ešte nikdy nezažili!

  • AH

Fun rádio bude pri tom

Festival letectva prinesie tento víkend (6. – 8. mája) na piešťanské letisko slovenský unikát. Lietadlá budú predvádzať akrobacie nielen cez deň, ale aj v noci a celá šou bude okorenená pyrotechnickými a laserovými efektmi.

Novinkou bude aj šou so 100 dronmi a balónová šou. Rovnako bohatý program ako pre dospelých je pripravený aj pre deti. Okrem toho, od piatka na festivale stretnete aj Fun rádio, keďže z festivalu budeme  vysielať!

Od piatka je pre návštevníkov pripravená európska výstava letectva – Aeroexpo. Bonbónikom budú kúsky, ktoré zožali úspech aj na nedávnom EXPO v Dubaji a pripravená je slovenská premiéra ultraľahkého vrtuľníka. Od 17:00 hod. do 23:00 hod. sa môžu návštevníci tešiť na lety, ktoré budú na Slovensku absolútnou novinkou, lietať sa bude za šera a v noci. Viacerí účastníci majú na špeciálne upravených lietadlách, vrtuľníkoch, vetroňoch či padákoch umiestnené rôzne farebné dymy a pyrotechniku.

V sobotu sa brány letiska otvoria o 10:00 hod. a lietať sa bude nielen v noci, ale výdatne aj cez deň. Pripravený je zároveň pestrý sprievodný program. Popri letových ukážkach sa zabavia aj celé rodiny. Na ploche až 8000 m2 bude pre všetky vekové kategórie k dispozícii zdarma rodinná a detská zóna. Pre tých menších, ale aj tínedžerov je pripravená zábava a športové vyžitie.

Informácie o predaji vstupeniek, programe a ďalších aktualitách nájdete na: www.festivalletectva.sk

Odporúčame