Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tereza Mašková prichádza so skvelým novým singlom Dívej se na mě

  • DC

Túto skladbu by som rada venovala ženám, ktoré sa na ceste životom stratili, ale napokon znovuobjavili svoju silu a našli samy seba, hovorí speváčka.

Novinke nechýba typická strhujúca atmosféra, vďaka ktorej si táto mladá česká speváčka postupne získava stále viac fanúšikov. Podobne ako vo svojej predošlej tvorbe, aj teraz nám pripomenie, že, keď je najhoršie, silu zmeniť všetko k lepšiemu nenájdeme nikde inde než sami v sebe. Tentokrát sa rozhodla svoj singel venovať špeciálne dámam, ktoré po rozchode stratili samy seba a znovu sa našli.

autor foto: Oliver Žilák

„Všetko sa zbehlo veľmi rýchlo. Pesničku som si vypočula, zapáčila sa mi a do týždňa sme ju už nahrávali,“ spomína na spontánnu spoluprácu Tereza. Nová skladba si k nej našla cestu nečakane a neplánovane. Len nedávno ju totiž oslovil slovenský hudobný producent Martin Kavulič (Kristína, Robo Grigorov) v tandeme s legendárnym textárom Kamilom Peterajom s ponukou, že vytvorili pieseň, ktorá je ako šitá pre ňu.

autor foto: Oliver Žilák

„Túto skladbu by som rada venovala ženám, ktoré sa na ceste životom stratili, ale napokon znovuobjavili svoju silu a našli samy seba. Každá z nás si prešla ťažkými okamihmi, ktoré nás zrazili na kolená. Nech je to čokoľvek – či už náročný rozchod alebo trebárs odchod z práce, ktorá vás dusí... Nie ste v tom samy a chce to len čas - nakoniec každá z nás nájde to, čo stratila, konečne sa opäť nadýchne a začne žiť - o tom je Dívej se na mě,“ prezrádza Tereza.

O videoklip k pesničke sa postaral slovenský režisér Dušan Krajčovič, ktorý nakrúcanie situoval do botanickej záhrady a do výtvarného ateliéru. Tereza sa tak nachvíľu premenila aj na maliarku...

Odporúčame