Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: Katka Knechtová predstavuje novinku Verím, ktorou apeluje na dobro v nás

  • AH

Zhrnula v nej svoje pocity a sklamania za posledné mesiace

Speváčka Katarína Knechtová predstavuje novinku "Verím", v ktorej zhrnula svoje pocity a sklamania za posledné mesiace. Jedna z našich najúspešnejších speváčok však stále verí v dobro, ktoré je v každom z nás, stačí sa na neho sústrediť. Autorkou hudby novej pesničky je Katka, text má na konte Vlado Krausz. 

„Vzhľadom k tomu, čo všetko sa za posledné mesiace dialo a deje - vojna, situácia vo svete, politická situácia u nás, tak som mala pocit neskutočnej frustrácie a sklamania. Mojou jedinou terapiou v snahe nezblázniť sa, bola hudba a sny. Premýšľala som o tom ako o koncepte. Koncept ako vidieť v ľuďoch to dobré. Pretože to dobro v každom človeku a každý deň, keď sa na to začnete sústrediť, tak ho pocítite a nájdete. Všetci sme unavení, vyčerpaní, ubolení a máme strach. Ale odkazom piesne je, kým dýchame, musíme veriť. Veriť v dobro a mať sny,“ vysvetľuje Katarína Knechtová.

Odporúčame