Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

IMT Smile oslavuje 30 rokov. Pre fanúšikov pripravili exkluzívne prekvapenie!

  • AH

Skupina si tiež preberie platinový album

Skupina IMT Smile tento rok oslavuje 30 rokov od svojho založenia. Pri tejto príležitosti sa rozhodla vydať aj exkluzívny box s názvom 30X30. Okrem 2CD, ktoré obsahuje presne 30 hitov, mapujúcich históriu skupiny, nájdu v ňom fanúšikovia tiež spevník. 30hitov s notovým zápisom a akordami pre spev a gitaru. Knihu 30tich fotografií a tiež trsátko IMT SMILE.

„Vybrali sme 30 piesní. 30 tých najznámejších piesní našej kapely. Z čoho sa veľmi teším je, že všetky tieto piesne dostali podobu v notách, v spevníku, ktorý pripravil Miro. V boxe je ešte jedna kniha s 30timi fotkami IMT SMILE. Sú prevažne od Martina Trenklera a Petra Ivana, ktorý aj graficky pripravil celý box. A samozrejme nesmie chýbať trsátko s grafikou od nášho Peťa Bartoníka, a s hrúbkou presne takou, akú používam na koncertoch ja“ hovorí na margo boxu Ivan Tásler.

„Páči sa mi, že to môžeme takto osláviť, pripomenúť si ten čas. My však už teraz okrem koncertovania, pripravujeme a nahrávame ďalšie piesne. Pred mesiacom sme odštartovali naše Summer Tour 2022, kde samozrejme nemôže chýbať ani koncert vo Východnej, hráme aj na festivaloch v Čechách. A na jeseň tohto roka by sme už chceli vydať ďalšie nové skladby. Takže ideme ďalej“, dodáva Ivan

„Som veľmi rád, že album 30x30 uvedieme slávnostne na pódiu 17.6. v Prešove na Dobrom Festivale, práve spolu s Petrom Riavom z Universal music, s ktorým IMT spolupracuje nepretržite od roku 1998,“ uzatvára Ivan.

Odporúčame