Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

DEŇ PRVÝ: Poslucháčka Kika zo Zvolena išla bomby

  • Kava

Súhrn prvého dňa najväčšej riešiteľskej výzvy

Indície v Kvíze všetkých kvízov boli od rána naozaj ťažké. Všetko sa však podarilo vyriešiť a máme prvé dve čísla v GPS navigácii. Skvelá bola hlavne poslucháčka Kika zo Zvolena, ktorej sa podarilo vyriešiť správne nielen rannú logickú hádanku, ale aj nájsť tú správnu súvislosť medzi Edom Sheeranom, Spice Girls a Mirom Žbirkom.

Zadanie v Rannej šou znelo: "Včera som stretla troch ľudí. Janu, Adelu a Marcela. Jana mala na tričku číslo 3, Adela 5 a Marcel 7. Jeden z nich má na tričku správne číslo. Sajfa nám mal pomôcť, ale ponáhľal sa. A tak nám v diári nechal odkaz: 1 4 11 8. Kto má na tričku správne číslo?" (Pomôcka: V diári je aj kalendár)

Odpoveď: 3. Jana. Čísla od Sajfu znamenajú čísla mesiacov v roku: január, apríl, november a august. Začiatočné písmena mesiacov nám vytvoria meno Jana.

Vypočuj si zostrih:

Fun Play

Druhé číslo pekne potrápilo Andreu aj Sajfu

S Andreou ste sa počas dňa so zadaním veľmi snažili, ale do 14-stej sa tú správnu súvislosť nepodarilo nájsť. Nakoniec to rozlúskol až Sajfa, ktorému znova pomohla poslucháčka Kika.

Zadanie znelo: Ed Sheeran, Miro Žbirka, Spice Girls


Odpoveď: 2. Všetci majú pesničku s číslom 2

Vypočuj si zostrih:

Fun Play

Odporúčame