Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Herec a muzikant Ladislav Ladomirjak vydáva svoj prvý sólový singel: Hudba je pre mňa ventil na emócie!

  • DC

„Je to o vzťahu dvoch ľudí, ktorí si k sebe hľadajú opäť cestu. Netreba strácať nádej, ale práve naopak. Ak vám to za to stojí, musíte bojovať za svoje ciele a nevzdávať sa. Možno to je trochu klišé, ale prečo nie. Za lásku sa oplatí bojovať.“

Prešovčan Ladislav Ladomirjak bol doposiaľ širokým vrstvám ľudí známy predovšetkým ako divadelný a seriálový herec (Hranica) či ako zdravotný klaun. Odmalička sa však venuje aj hudbe a niekoľko rokov pôsobí v kapele Rusnack´s. Počas pandemického obdobia mu v hlave skrsol nápad na rozbehnutie vlastnej sólovej dráhy a teraz prišiel čas, keď vydáva svoj prvý sólový singel s názvom Krídla.

Herectvo je pre sympatického umelca stále na prvom mieste, no ako priznáva, hudba mu pomáha ventilovať vlastné emócie a zážitky. „V prvom rade je to pre mna voľnosť pre fantáziu a ventil na emócie a momentálne nálady. Viem, čo si môžem dovoliť, ako si to upraviť a najkrajšia je tá voľnosť tvorby. Doslovné Krídla pre dušu umelca,“ povedal s úsmevom.

K prvej sólovej piesni Krídla vznikol aj videoklip, ktorý sa nakrúcal na jar v obľúbenej slovenskej lokalite Jasná. K priestorom sa Ladomirjak dostal aj vďaka nakrúcaniu seriálu Hranica.

Odporúčame