Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Speváčka Ronie nás vracia do éry 2000‘!

  • DC

Skladba 2004 odkazuje na svetoznámych interpetov, ktorí formovali hudobného ducha Ronie.

Preneste sa do éry „dvetisícok“, kedy hudbou žil naozaj každý. Speváčka Ronie sa inšpirovala svojimi idolmi a aktívne pracuje na albume Roniemoon, ktorý uzrie svetlo sveta už koncom tohto roka. Ochutnajte prvú skladbu z albumu a zažite atmosféru roku 2004. „Ukáž mi párty, ako v 2004.“ znie refrénom a vďaka teamu producentov z dvatridva
pod taktovkou Martina Šrámeka vám títo umelci ukazujú a pripomínajú skutočnú atmosféru začiatkov 21. storočia. 

foto: Patrik Velich

Skladba 2004 odkazuje na svetoznámych interpetov, ktorí formovali hudobného ducha speváčky „Aj keď si viem aj v dnešnej dobe nájsť skladby, ktoré ma duševne napĺňajú, aj tak som sa stále vracala späť k playlistom z obdobia, kedy som vyrastala a bola som v teenage rokoch. Preto som si povedala, prečo neurobiť pre celú moju generáciu flashbackový návrat do minulosti v novom šate. Keď to chýba mne, možno to chýba aj iným. A práve v tomto bode prišiel nápad urobiť album o tom, čo ma formovalo až do bodu kde som teraz, hudobne aj osobnostne. A tak sme začali s celým tímom v dvatridva spolupracovať na mojej predstave a zhmotňovať ju do fyzického diela,“ hovorí Ronie.

Odporúčame