Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Sajfa zálohovač

  • MH

Pozri si, ako Slováci zálohujú, odpovedz na otázku a vyhraj

Už zálohujeme viac ako polroka. Sme prvou krajinou v strednej Európe, ktorá zálohovanie jednorazových nápojových obalov spustila a na konci júna sme do systému spoločne vrátili viac ako 260 miliónov obalov.

Po polroku zálohovania prichádza SAJFA ZÁLOHOVAČ a dali sme mu jasnú misiu: Čistejšie Slovensko bez zbytočného pohodeného odpadu.

Sajfa, spolu s naším videomanažérom Borisom, vycestovali za vami, aby sa na vlastné oči presvedčili, ako sa Slovákom (teda nám) v zálohovaní darí. A aby sme to videli aj my, nakrútili o tom niekoľko videí, ktoré postupne zverejníme.

Svoju misiu v tomto projekte môžeš mať aj ty. Pozri si video, správne odpovedz na súťažnú otázku a vyhraj poukážku na nákup potravín v hodnote 300 €.
A samozrejme neprestávaj zálohovať 😊.

VÝHRA:

  • Týždeň 6: 300 € na nákup v sieti predajní HM Tesco, od spoločnosti Tesco Stores SR, a.s.


KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Od januára na Slovensku nekrčíme, nezahadzujeme, zálohujeme. Zálohovanie tak dáva šancu vyzbierať viac materiálu vyššej kvality na recykláciu a jeho opätovné využitie v nových obaloch, znížiť voľne pohodený odpad a šetriť tak prírodné zdroje. Pridaj sa aj ty a prispej k čistejšiemu Slovensku a krajšej prírode bez voľne pohodeného odpadu. Zisti viac na slovenskozalohuje.sk.