Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Speváčka Natália Hulejova sa stretla s domácim násilím. O svojich pocitoch rozpovedala v novinke Boľavé

  • DC

"Musela som to dať nejak von, som jedna z vás a aj táto pieseň je pre mňa najväčším liekom."

Meno Natália Hulejová ste mohli prvýkrát spoznať vďaka spolupráci na songu Breeze so Sameyom. Do piesne Natália priniesla silný refrén, ktorý skladbu vytiahol za necelý rok na takmer 3 milióny vzhliadnutí. Tentokrát speváčka prináša svoj debut vo výpovednej skladbe "Boľavé".

"Nie je to o rozchode ani o zlomenom srdci tak ako ho poznáme. Bohužiaľ som aj ja spoznala tému domáce násilie a musela som to dať nejak von, som jedna z vás a aj táto pieseň je pre mňa najväčším liekom. Je odkazom pre ženy (aj mužov). Hovorí o našej sile zároveň naivite a schopnosti zosilnieť. Touto piesňou uzatváram to peklo a idem sa tešiť," hovorí Natália.

Emotívna skladba dostala vizuál od uznávaného režiséra Jána Stracha. V spolupráci s Yakshom dostatočne precítili kinematograficky tému, ktorú im Natália zadala, a preto celkovo skladba vyznie síce pochmúrnejšie, no s prepojením so speváčkiným textom nesie jej sólový projekt veľký odkaz tým, ktorých sa téma domáceho násilia týka. Je to boľavé a netreba ostať ticho.

Odporúčame