Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

“Život je príliš krátky na to, aby sme ho strávili kľačiac na kolenách a nikdy sa nepohli vpred” spievajú Ukitas v ich letnej novinke

  • DC

Ukulele letná novinka Uncovered paradise má pohodový rytmus a letný vibe, ideálne do aktuálnych horúcich dní.

“Klip sme natočili počas nášho trojmesačného hudobného kontraktu na ostrove Cyprus. Práve ten sa stal našim “odkrytým rajom” (uncovered paradise), z ktorého sme vám ukázali tie najkrašie zákutia,” hovoria speváčky z Ukitas, ktoré sa len nedávno vrátili na Slovensko.

Zdroj: TS

Nikola a Terézia sú v prvých scénach oblečené ako chyžné, pracujúce v krásnom slnečnom rezorte. Počas umývania podlahy pri bazéne sa nechávajú v hlave uniesť predstavou, že by si dovolenkový rezort a tropické okolie ostrova radšej užívali. V nasledujúcich scénach si vychutnávajú miešaný drink, plávanie v bazéne či prechádzky na pláži popri skalných útesoch. V tejto idylke ich však preruší šéf a usmievavé chyžné sa hrnú späť do práce.

Touto myšlienkou chceli Ukitas poukázať na to, ako by mal vyzerať ideálne strávený letný čas, aj keď to v živote pracujúceho človeka nie vždy tak funguje. Ukulele letná novinka Uncovered paradise má pohodový rytmus a letný vibe, ideálne do aktuálnych horúcich dní.

Odporúčame