Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Športovci zo 48 krajín, IMT Smile aj Fun rádio. Čo všetko zažiješ na EYOF 2022 v Banskej Bystrici?

  • DC

Už 24. júla odštartuje v Banskej Bystrici veľkolepé športové podujatie EYOF 2022. Pozri sa, čo všetko tam na teba čaká.

Najväčšie multišportové podujatie Slovenska, ktoré sa koná v Banskej Bystrici, je za dverami! Letný Európsky olympijský festival mládeže (EYOF) do sedemnásť rokov sa v meste pod Urpínom uskutoční od nedele 24. do soboty 30. júla a privíta športovcov zo 48 krajín. 

Pre fanúšikov je pripravená aj Fan zóna EYOF Banská Bystrica 2022, ktorá sa bude nachádzať v Parku pod Múzeom SNP. V priestoroch Fan zóny sa budú 24. júla, resp. 30. júla 2022 konať aj otvárací a záverečný ceremoniál EYOF Banská Bystrica 2022.




Súčasťou priestoru Fan zóny je okrem iného aj veľké pódium na kultúrny a sprievodný program, koncerty a iné aktivity, športoviská pre návštevníkov, ako aj aktivity na témy trvalej udržateľnosti, myšlienky olympizmu, prezentácie olympijských a neolympijských športov a mnoho ďalšieho.

Tešiť sa môžeš na IMT Smile, Fíha Tralala, Majka Spirita, CIgánskych diablov, ale najmä na nás - Fun rádio. Od 24.7. do 30.7 budeme totiž naživo vysielať priamo z Fan zóny. Príď nám zakývať, pokecať, povzbudiť,  potešíš nás tým :).

Odporúčame