Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SLOVÁCI SÚ PRIMA | "Chcem ísť do hĺbky zážitkov," Grétka vybudovala zo študentského projektu obľúbený festival Atmosféra

  • Kava

Mala 17 a rozpočet 150 EUR. Nadchla rodinu aj priateľov. Dnes spolu vo voľnom čase organizujú festival. Vypočuj si rozhovor.

Grétka, foto: festivalatmosfera.sk

Grétka Pavlovová mala 17 a nula skúseností, keď sa po prvýkrát rozhodla zorganizovať v rodnej dedine festival. Bola to jej stredoškolská práca, mala nato rozpočet 150 EUR, ale vedela, že chce projekt, ktorý by vytrval.

A to ani vlastne nevedela, ako taký festival má vyzerať a čo si pod tým predstaviť. Človek sa učí skúsenosťami a Grétka je toho skvelým príkladom. V priebehu rokov pre projekt nadchla celú rodinu a priateľov, ktorý sa vo svojom voľnom čase dobrovoľne venujú organizácii trojdňového podujatia.

Dnes patrí festival Atmosféra medzi obľúbené letné podujatia, trvá tri dni a vyhľadávajú ho hlavne rodiny s deťmi. Na lúke medzi vinicami v Hontianskych Nemciach vzniká na tri dni magická atmosféra prírody, hudby, zábavy a človečiny.

A Grétku zaradil časopis Forbes do rebríčka 30 pod 30, ktorý každoročne vyhlasuje a vyberá doň mladých ľudí do 30 rokov, ktorí menia svet okolo seba.

Odporúčame