Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Počúvaj sekundu, leť hodiny!

  • MH

Hraj o adrenalínové a nezabudnuteľné výhry

Najväčšia a najočakávanejšia letecká udalosť roka nemôže byť bez Fun rádia. A bez vás samozrejme. 

Pozývame vás na Medzinárodné letecké dni SIAF, ktoré budú od 27. a 28. augusta v Kuchyni. Piatim z vás sa postaráme nielen o vstup zadarmo, ale aj o skvelý letecký zážitok navyše. Vybrať si môžeš zoskok padákom, vyhliadkový let, let balónom či absolútne exkluzívnu cenu: akrobatický let so Zoltánom Verešom, jedným z najuznávanejších akrobatických pilotov súčasnosti. 

Každý deň zverejníme na tomto mieste krátku ukážku slovenského hitu, v ktorého texte je "lietanie". Uhádni meno interpreta a názov skladby, vyplň formulár, vyber si cenu a už si len drž palce, aby sme ti zavolali. 

Vyber si :)

VÝHRY:

Hlavná výhra: Akrobatický let so Zoltánom Veresom v nedeľu 21. augusta z letiska z Gyuro Airfield (LHGR) + 2 lístky na SIAF 


2.výhra: let balónom + 2 lístky na SIAF
3.výhra: vyhliadkový let + 2 lístky na SIAF
4.výhra: tandemový zoskok+ 2 lístky na SIAF
5.výhra: Šimák Zámok Pezinok - pobyt pre 2 osoby na 2 noci v dvojlôžkovej izbe Premiere, s polpenziou a wellness + 2 lístky na SIAF

Všetky výhry venujú Medzinárodné letecké dni SIAF.

KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Vypočuj si poslednú súťažnú hudobnú ukážku:

Fun Play

Medzinárodné letecké dni SIAF 2022 si užijú všetci. Nenechajte si ujsť letecké vystúpenia vo vzduchu a bohatý program na zemi. Od 27. a 28. augusta na leteckej základni Kuchyňa – Malacky. Program a predaj vstupeniek nájdete na siaf.skpredpredaj.sk.