Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Rozlúčka s prázdninami s Kalim i Mirom Jarošom v piešťanskej Lodenici

  • DC

Letnú sériu vandrovky po slovenských vodách zakončíme v posledný prázdninový víkend v piešťanskej Lodenici!

Po Dunaji, Štrbskom plese a Oravskej priehrade dobrodružnú plavbu po najkrajších zákutiach nášho čarovného Slovenska oslávime spoločne s Kalim, Mirom Jarošom, Yaelom, Dominikou Mirgovou a FÍHA Tralala v krásnom prostredí známych kúpeľov. Nezabudnuteľný zážitok malým i veľkým v poslednú prázdninovú nedeľu 28. augusta ako vždy úplne zadarmo prinesie Kaufland Detský festival.

ZÁBAVA PRE MALÝCH AJ VEĽKÝCH

Lodný kapitán medvedík Kuniboo a Zajo Turbo na konci svojej prázdninovej výpravy po slovenských vodách zakotvia v piešťanskej Lodenici. Na malých aj veľkých tu čaká zábavný program na celý deň, ktorým bude sprevádzať obľúbená dvojica Veronika Hatala a Juraj Bača. Deti si zaspievajú obľúbené pesničky spolu s Mirom Jarošom a škriatkom FÍHA Tralala, tínedžeri a dospeláci si zasa užijú koncert Kaliho, Yaela či Dominky Mirgovej.

Z LÁSKY K NAŠIM KRÁSNYM TRADÍCIÁM

V rázovitom remeselníckom mestečku „Z lásky k tradícii“ budete obdivovať, čo dokážu šikovné ruky tradičných slovenských remeselníkov. Zahrá vám nadaná heligonkárka Lucka Haladejová a ochutnať môžete aj tradičné špeciality z regiónu. Videli už vaše deti živého vodníka? Ak nie, na festivale sa s ním môžu dokonca odfotiť! A aká by to bola vodácka akcia bez rodinnej rybačky, či pretekov lodičiek. Nebudú chýbať ani tvorivé dielne Talentus®, ukážky prvej pomoci a autogramiáda umelcov. To všetko a ešte oveľa viac čaká v nedeľu 28. augusta v piešťanskej Lodenici na malých aj veľkých vandrovníkov.

NEMÔŽETE PRÍSŤ? VANDRUJTE S NAMI ONLINE!

Decká, ktoré sa vyberú na vandrovku online prostredníctvom rodinnej televízie Turbo TV, si môžu pozrieť nielen priamy prenos živého programu z piešťanskej Lodenice, ale aj nové časti obľúbených seriálov: Škola cviku s Robinom a Jurajom Bačom, Pesničková encyklopédia s Paci Pac, Angličanina so Spievankovom či Ekokienko s medvedíkom Kuniboo a Tárajkom a Popletajkou. V seriáli Čarovný sláčik s Ondrejom Kandráčom sa dozvedia zaujímavosti o folklóre, tanci a tradičných hudobných nástrojoch a v seriáli Vodníkovci o práci lodného kapitána a iných „vodných profesiách“.

Na sociálnych sieťach Kaufland Detský festival (FB a IG) ako vždy čakajú veselé súťaže o krásne ceny.

Poďte s nami Na vandrovku po Slovensku naživo aj online na rodinnej Turbo TV a sledujte nás v nedeľu 28. augusta od 9.30 na www.detskyfest.sk/turbotv/, alebo kedykoľvek zo záznamu na You Tube kanáli Kaufland Detský festival.

Odporúčame