Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

S Hudbou Vesmírnou majú novú speváčku! Za koho vymenili Dominiku?

  • AH

Všetko sa dozvieš v ich novom klipe

Len nedávno oznámila herečka Dominika Morávková svoj odchod zo zoskupenia: „Je ťažké vyjadriť slovami, prečo som odišla z tak pekného projektu, ako je S hudbou vesmírnou, ktorý mám rada. Dôvody sú hlbšie, než slová.” - takto začína Dominikin status na sociálnych sieťach skupiny. Napriek tomu, že zakladatelia projektu Marek Koleno a Daniel “Sorizzo” Kis potvrdili, že kľudne budú tvoriť aj ako duo, na YouTube nečakane zverejnili nový videoklip so Sárou Polyákovou - zrejme novou ženskou posilou S Hudbou Vesmírnou:

Zatiaľ nieje jasné, či bude Sára iba náhradníčkou Dominiky na koncertoch, alebo stálym členom skupiny. „V prvom rade chceme naďalej ľuďom hrávať koncerty, keďže je o ne veľký záujem. To sa bez speváčky nedá a tak sme hľadali niekoho, kto by s nami vystupoval. Uvidíme, čo život prinesie. Sára je veľmi šikovná, kľudne by sme ju prizvali k tvorbe aj ako člena projektu,” prezradil Sorizzo.

Odporúčame