Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Bez plastu

  • MH

Uprav refrén známej pesničky a vyhraj iPhone 13 Pro.

Najekologickejšia karta je tá, ktorá sa nevyrobí.
Ako Mastercard kreditka od VÚB banky, ktorou platíš mobilom, hodinkami alebo online.
A jeden nový mobil môžeš vyhrať už od pondelka 17.októbra v našej súťaži. Je to úžasný nový iPhone 13 Pro.
Stačí, ak sa zaregistruješ a následne vo vysielaní Fun rádia odprezentuješ svoju obľúbenú skladbu /nejaký svetový alebo slovenský hit/, v refréne ktorej použiješ slová „BEZ PLASTU.

Napríklad v skladbe As it was od Harryho Stylesa môže zaznieť: „In this world, bez plastuuuuu, you know it’s not the same as it was.

VÝHRA:

4x denná cena – iPhone 13 Pro (256 GB, farba grafitovo sivá) 

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.


KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Najekologickejšia platobná karta je tá, ktorá neexistuje! Pomôžte planéte s novou Mastercard kreditkou bez plastu od VÚB banky. Ekologická platobná karta, ktorá je šetrná k prírode, aj k peniazom. S novinkou rýchlo a pohodlne zaplatíte mobilom, smart hodinkami aj online. Získate ju v každej pobočke VÚB banky.