Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Existuje priateľstvo medzi mužom a ženou? Juraj Hnilica a Mirka Miškechová v novom singli v tom majú úplne jasno

  • DC

Juraj a Mirka si v piesni zaspomínali na detstvo, keď v televízii kraľovala rozprávka „Pa a Pi“, podľa ktorej aj nazvali samotnú pieseň.

„Nikdy by sme neverili, že medzi mužom a ženou môže byť aj jednoduché priateľstvo,“ začína refrén novej, spoločnej piesne hudobníkov Juraja Hnilicu a Mirky Miškechovej. Pieseň, ktorá hovorí o priateľstve medzi mužom a ženou, nesie v sebe jasný odkaz. Mýtus, ktorý sa už dávno snažilo ľudstvo vyriešiť, má v ich spoločnom duete jasnú odpoveď. „Spolu pochopili sme, že dá sa to,“ pokračuje refrén.

Zdroj: TS

V piesni si Juraj a Mirka zaspomínali na detstvo a retrospektívne precítili, aké bolo milé byť súčasťou časov, kedy ešte nebola doba“tabletová” a “iphonová” a rovno zo školy sa ponáhľali na dvor, kde sa hrali až do samého večera .V televízii vtedy kraľovala rozprávka „Pa a Pi“ o dvoch dobrodružných kamarátoch z mačacej planéty, podľa ktorej aj nazvali samotnú pieseň.

Odporúčame