Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nová skladba a nový album skupiny IMT Smile. Toto je „Život človeka“

  • AH

Nový album prináša 2 novinky, live verzie a nanovo nahraté skladby

Skupina IMT Smile vydáva svoj nový album. Okrem 2 noviniek „Život človeka“ a „Bolo to tak dávno“ pridáva 3 hity IMT Smile nanovo nahraté v roku 2022 skladby a tiež 6 live nahrávok z koncertov v roku 2022. Skladba „Život človeka“ vychádza nielen ako singel, ale spoločne s Robom Bošeľom pripravili elektrizujúci videoklip plný fantastických momentov z koncertov IMT Smile.

Album je pre skupinu mimoriadne dôležitý, pretože v roku 2022 oslávila nielen svojich 30 rokov od svojho založenia, prevzala si platinovú platňu za album Srdce Rozum Boulevard, odohrala IMT SMILE SUMMER TOUR 2022 pre viac než 40 tisíc ľudí, ale kapelu tiež zasiahlo onkologické ochorenie basgitaristu Peťa Bartoníka, ktorý bol hospitalizovaný v nemocnici len 3 dni pred koncertom vo Východnej.

„Piesne sme nahrávali v apríli, ešte pred našou Summer Tour .Nahrávali sme v štúdiu Birdland v Považskej Teplej a v našom štúdiu na Kolibe v Bratislave spolu s naším dlhoročným koncertným zvukárom Janom Došekom. Pôvodne s k nám mal v Birdlande pridať aj Chris , to sa nakoniec nepodarilo, no som veľmi rád, že Život človeka zmixoval Chris vo svojom štúdiu v Los Angeles,“ hovorí na margo albumu Ivan Tásler.

Odporúčame