Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

To naj zo Slovenska

  • MH

Napíš nám čas jednej pre Teba dôležitej udalosti, odpovedz správne na otázku a vyhraj.

Koľko bolo hodín a minút, keď sa stala dôležitá udalosť v tvojom živote?

Daj nám to vedieť a vyhraj každý deň úžasné dizajnové hodinky z limitovanej edície IRISIMO x FULLA, ktorá je inšpirovaná životom a dielom legendárneho slovenského výtvarníka Ľudovíta Fullu.

Čo musíš urobiť? Na základe tebou uvedeného času ti FULLA generátor vyberie oblasť a z nej dostaneš otázku. Ku každej hodine v našich špeciálnych hodinkách je priradená téma týkajúca sa toho naj zo Slovenska. Odpovedz na otázku správne a výhra je tvoja.

Otázku dostaneš z jednej z týchto tém: Dobšinského rozprávky, slovenské zvyky a tradície, Slovenské mestá, Slovenské filmy, Slovenská hudba, Slovenská príroda, Slovenské mestá, Slávni Slováci, Slovenské všeličo.

VÝHRA:

5x denná výhra – hodinky z limitovanej edície IRISIMO x FULLA v hodnote 159 €


KLIKNI A PREČÍTAJ SI INFORMÁCIE O SÚŤAŽI

Teraz je ten správny čas na nové hodinky. IRISIMO ich má pre každého. Pánske aj dámske, športové aj elegantné, naťahovacie aj digitálne a to v rôznych farbách a z rôznych materiálov. Skrátka tisíce hodiniek, z ktorých si vyberie skutočne každý. IRISIMO. E-shop s hodinkami pre všetky ruky nájdete na www.irisimo.sk