Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vyhraj Silvestrovskú lyžovačku snow

  • MH

Ukáž, ako sa tešíš na lyžovačku, bez toho, aby si povedal, že sa tešíš na lyžovačku.

Toto bude lyžiarsky pobyt, na ktorý len tak nezabudneš. Hlavne, ak už v auguste odpočítavaš dni do začiatku lyžiarskej sezóny, chodíš hladkať lyže, kontroluješ prilbu a chodíš po izbe v lyžiarkach, aby si si zvykol.

Ukáž nám, ako sa na lyžiarsku sezónu tešíš. Zdokumentuj to fotkou, pošli nám ju cez formulár a možno práve ty sa staneš výhercom mega pobytu na Donovaloch pre štyroch. Či vezmeš rodinu alebo kamošov, je už iba na tebe 😊.

Na poslanie fotky máš celý tento týždeň, spravili sme ti zopár ilustračných, aby si videla či videl, ako asi to myslíme:

Do formulára nižšie nahraj svoju fotku a kontakt na teba, nech ti potom vieme oznámiť, že výhra je tvoja. 

A pozor, nemôže to byť fotka zo svahu z minulých sezón. Musí to byť tešenie sa na novú sezónu a musíš byť na nej len Ty sám.

VÝHRA:

Silvestrovský pobyt v Hoteli Residence na Donovaloch s lyžovačkou pre 4 osoby (+1 dieťa za doplatok).

Pobyt je v termíne od 26. 12.2022 - 02. 01.2023 a ubytovaním v rodinnej izbe s raňajkami a Silvestrovskou večerou + 6 dňový skipass pre 4 osoby.
Celková hodnota výhry je 4 200 €.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.


KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ