Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Za medovník na Zanzibar

  • MH

Upeč nám medovník a poleť na Zanzibar

Zapoj sa do súťaže a vyhraj dovolenku na Zanzibare s CK TUI ReiseCenter.

Pošli nám do Fun rádia vianočný medovník
, na ktorom bude motív Zanzibaru /farby, lokality, príroda, zanzibarské domčeky, podmorský svet, pláž, palmy.../.

Tvar a veľkosť môže byť akákoľvek....skrátka taká, na akú si trúfaš. 😊

Medovník nám do Fun rádia pošli poštou alebo kuriérom, alebo nám ho prines osobne (na Leškovu 5), najneskôr do štvrtka 8. decembra do 16:00.

Ak ho budeš posielať, nezabudni na seba uviesť aspoň tel. číslo.

V piatok 9. decembra v Rannej šou zo všetkých zaregistrovaných medovníkov vyžrebujeme jeden víťazný a jej majiteľ poletí s CK TUI ReiseCenter na Zanzibar.

VÝHRA:

1x hlavná výhra – pobyt na Zanzibare pre 2 osoby v Hoteli TUI BLUE Bahari od CK TUI ReiseCenter v ľubovoľnom termíne do konca roka 2023. Hodnota výhry je 7.000 €

Viac info o zájazde nájdeš TU

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

 

VIAC O PRAVIDLÁCH SÚŤAŽE SI PREČÍTAJ TU

Zažite dovolenku s TUI. Splňte si svoje sny a dovolenkujte na Zanzibare, Maldivách, Mauríciu, Seychellách alebo v Mexiku. TUI vám už 19 rokov prináša nezabudnuteľné zážitky z dovolenky v exotike. Spoľahnite sa na najväčšieho touroperátora na svete.
Viac o ponuke nájdete na www.tui-reisecenter.sk.