Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na kopce! Robo Opatovský a Bystrík vítajú zimu rytmickou novinkou

  • DC

Klip ku skladbe nahrali ešte v januári tohto roka. Aby mal tú správnu atmosféru, potrebovali, aby bolo dostatočne nasnežené.

Robo Opatovský vo dvojici s Bystríkom nahrali pieseň s názvom Na kopce! Hudbu zložil Robo Opatovský, text napísal Vlado Krausz. Ku skladbe predstavujú aj videoklip, ktorý je inšpirovaný filmom S tebou mě baví svět.

Videoklip ku skladbe nahrali ešte v januári tohto roka. Aby mal tú správnu atmosféru, bolo potrebné, aby bolo dostatočne nasnežené. "Hneď po Silvestri sme mali ísť na pár dní do Oravského hája, ale vtedy nebol sneh. Čakali sme teda, kým nasneží. No potom prišiel druhý extrém, kedy bolo mínus dvanásť stupňov Celzia a pán režisér sa rozhodol, že v jednej scéne pôjdem do vody. Do zamrznutého jazera sme vysekali štvorec, do ktorého som sa ponoril, pričom nezbedné detiská mi zobrali šaty a musel som ich naháňať," uviedol pre médiá Opatovský.

Svoju zimnú novinku prišli Robo a Bystrík predstaviť aj k nám do Rannej šou s Juniorom a Marcelom. Ak chceš vidieť, koľko vianočnej nálady nám priniesol sám kráľ Vianoc, sleduj FUN_VLOG z Generálky Vianoc.

Odporúčame