Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najväčší rádiový vianočný filmový festival

  • MH

Vitaj na Najväčšom rádiovom VIANOČNOM filmovom festivale

Jedinečná spolupráca FUN rádia a streamovacej služby Disney+ pokračuje ďalším unikátnym rádiovým festivalom. Tentoraz Vianočným. A povedzme si tak, ako to je, všetci milujeme sledovať filmy a rozprávky počas Vianoc. A všetci máme svoje obľúbené filmové klasiky.

Od 12. decembra nás spolu čaká skvelých 5 dní vo svete vianočných filmov a rozprávok, ktoré milujeme a bez ktorých si Vianoce už ani nevieme predstaviť.

Každý deň sa pokúsime napodobniť vianočný film, či rozprávku, ktoré si môžeš už teraz pozrieť na Disney+. Bude to buď fotka alebo video. Tvojou úlohou je napísať nám, o aký film, či rozprávku ide. Zapojiť sa môžeš aj každý deň, fotka či video sa budú meniť vždy o 15:00 (v pracovných dňoch) a každý deň môžeš vyhrať novú telku.

Zapoj sa aj ty do Najväčšieho rádiového Vianočného filmového festivalu a počúvaj FUN rádio 😊.



Naša milá Deniska tentoraz odkazuje na kultového režiséra a tvojou úlohou je zistiť, ktorý jeho animák si môžeš pozrieť na Disney+:

Názov filmu napíš do formuláru nižšie.

VÝHRA:

5x hlavná výhra – televízor 50" LG UHD 4K Smart TV v hodnote 350 €


KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Užite si aj počas Vianoc skvelú ponuku filmov na Disney+. Od najnovších hitov, po vianočnú klasiku. Je to len na vás, pre čo sa rozhodnete. Prvé Vianoce s Disney+.
Viac informácií o predplatnom nájdete na disneyplus.com.