Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

10 vianočných filmov a rozprávok z Disney+, ktoré by si mal vidieť

  • DC

Pozri si zoznam tých NAJ vianočných filmov a rozprávok, ktoré nájdeš na Disney+

Všetci milujeme sledovať počas Vianoc filmy či rozprávky. Každý máme svoje osvedčené klasiky, či už staršie alebo novšie. A tak sme dali dokopy 10 NAJ vianočných filmov a rozprávok, ktoré nájdeš na streamovacej službe Disney+.


1. SÁM DOMA
Sám doma je presne ten typ filmu, ktorý väčšina z nás pozerá na Štedrý večer každý rok znova a znova. Príbeh Kevina, doma zabudnutého chalana, ktorý pred dvoma lupičmi bráni dom, ho vraj nikdy neomrzí.


2. DOBA ĽADOVÁ - MAMUTIE VIANOCE
Sid prekazí Mannyho vianočné tradície a ten mu preto povie, že bude na Santovom zozname neposlušných. Sid sa vydá na Severný pól, obhájiť sa priamo pred Santom.


3. STRÁŽCOVIA GALAXIE
Strážcovia sa vydávajú na planétu Zem, aby pre Petera Quilla zohnali dokonalý a nezabudnuteľný vianočný darček.


4. SANTA CLAUS

Pri pohľade na túto fotku určite tušíš, kto z Fun rádia, je najväčším fanúšikom Tima Allena, ktorý sa v komédii Santa Claus premení na Santu a musí zastúpiť jeho úlohu.


5. PREDVIANOČNÁ NOČNÁ MORA
Tento príbeh Tima Burtona si získal srdcia divákov na celom svete.  Svet mágie sa totiž vďaka Burtonovi uberá do úplne iných rozmerov.


6. ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO

Ľadové kráľovstvo netreba predstavovať ani žiadnemu dospelákovi. Príbeh dvoch sestier Elsy a Anny zožal obrovský úspech nie len vo svete...


7. BOL RAZ JEDEN SNEHULIAK
Neveríme, že jestvuje dieťa, ktoré by nemalo rado snehuliaka Olafa z Ľadového kráľovstva. Aký je však príbeh jeho zrodenia? To zistíš v tomto animáku.


8. VIANOČNÁ KOLEDA

Ak si fanúšikom Jima Carreyho, prídeš si na svoje! Ten totiž stvárnil hlavnú rolu vo filme, v ktorom ho traja duchovia minulých, terajších a budúcich Vianoc naučia otvoriť svoje srdce a odčiniť roky zlých skutkov, kým nebude neskoro.


9. INDIANA JONES

Na Disney+ si môžeš pozrieť celú sériu jedinečného Indiana Jonesa! Napírklad, v časti Kráľovstvo krištáľovej lebky je napríklad Indiana opäť povolaný do akcie, v ktorej sa zapletie do sovietskeho sprisahania...


10. SIMPSONOVSKÉ VIANOCE
Bonus na záver. Simpsonovcov pozná snáď každý. Čo je však super - na Disney+ nájdeš aj vianočnú edíciu Simpsonovcov.

BONUS: PRETTY WOMAN

Pre mnohých je táto klasika z roku 1990 vianočnou tradíciou. Skús si dať zamilovaný príbeh Vivian a Edwarda tento rok aj ty!

Disney+ sa aj tento rok postará o to, aby u teba doma zavládlo kúzlo Vianoc.

Vychutnaj si všetko, od najnovších hitov, po nestarnúcu vianočnú klasiku. Je len na tebe, pre čo sa rozhodneš.

Najlepšie Vianoce spolu s Disney+. Viac info o predplatnom nájdeš na disneyplus.com!

Odporúčame