Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Junior ako Santa Claus, Sajfa ako Kevin McCallister - Fun rádio plné filmových a rozprávkových postavičiek

  • DC

Vďaka najväčšiemu rádiovému vianočnému filmovému festivalu sa vo Fun rádiu ocitla Snehulienka, Luskáčik, Kevin McCallister, Santa Claus a mnohí ďalší. Sleduj zákulisie!

Vďaka jedinečnej spolupráci FUN rádia a streamovacej služby Disney+ sme už po druhýkrát mohli u nás na Leškovej 5 zorganizovať Najväčší rádiový filmový festival, tentokrát VIANOČNÝ. Strávili ste s nami 5 dní vo svete vianočných filmov a rozprávok. Opäť sme sa teda preobliekli za známe rozprávkové a filmové postavy. Niektoré síce vyzerali ako ráno po kvalitnom vianočnom večierku, ale vám sa napriek tomu darilo každý deň úspešne hádať, aký vianočný film či rozprávku napodobňujeme. Sleduj vtipné zákulisie. 

Užite si aj počas Vianoc skvelú ponuku filmov na Disney+. Od najnovších hitov, po vianočnú klasiku. Je to len na vás, pre čo sa rozhodnete. Prvé Vianoce s Disney+.Viac informácií o predplatnom nájdete na disneyplus.com.

Odporúčame