Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

UKITAS a ich nová ukulele vianočná skladba „Sú Vianoce“

  • AH

Skromné Vianoce s bohatým odkazom

Skromné Vianoce s bohatým odkazom – To si pozrieš v novom videoklipe Nikoly a Terézie, ktoré pôsobia pod umeleckým menom Ukitas. Speváčkam sa o hudbu postaral mladý šikovný producent Mark Dan a text zložil Miro Jaroš.

„Predpokladáme, že sa v téme nájdu viacerí z vás so svojimi rodinnými príbehmi. Niekto má na štedrý deň v práci nočnú, iný, žiaľ, leží v nemocnici alebo v rodine skrátka nefungujú vzťahy tak, ako majú. Podstatné je, že nádej zomiera posledná a Vianoce sú o tom, že rodina napokon drží spolu, nech sa deje, čo sa deje,“
vysvetľuje staršia z formácie, Nikola. Maminu dievčatám zahrala skutočná mama mladšej z nich – Terézie. „Teším, sa, že mama do toho išla. Som z ôsmich súrodencov, a predsa by mama bola smutná, keby niekto z nás pri stole v ten najkrajší deň v roku chýbal. Vždy, keď máme doma nejakú vyhrotenú situáciu a mama sa ju snaží odľahčiť, smejeme sa jej – mama, ty si herečka! Tak sme jej herectvo posunuli na naše pomyselné malé filmové plátno,“ hovorí s úsmevom Terka.

Odporúčame