Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

LOVESTREAM FESTIVAL ohlasuje ďalšie skvelé mená!

  • AH

Pribúdajú DJ HARDWELL, Álvaro Soler a KAMRAD!

Dvojnásobný držiteľ ocenenia Svetový Dj No.1 HARDWELL, charizmatický miláčik nielen ženského publika ÁLVARO SOLER a vychádzajúca hviezda menom KAMRAD sú ďalšími ohlásenými hosťami na 2.ročníku hudobného festivalu LOVESTREAM, ktorý sa sťahuje v roku 2023 na Letisko Vajnory v Bratislave.

Úspešný DJ, producent, remixér, šéf labelu, filmár a filantrop to všetko definuje ďalšieho potvrdeného účinkujuceho LOVESTREAM FESTIVALU 2023 menom Hardwell.

Dvojnásobný držiteľ ocenenia Svetový dídžej č. 1 si už vydobyl svoju jednoznačnú úspešnú pozíciu vo svete elektronickej hudby. Hardwell jedným z „najklikanejších“ umelcov na elektronickej scéne s viac ako 8,6 milióna sledovateľov na Facebooku, 7,2 milióna sledovateľov na Twitteri, 4,8 milióna sledovateľov na Instagrame a viac ako 1,1 miliardy prístupov na svojom kanáli YouTube.

Tanečné rytmy, aj keď trošku menšej intenzity BPM, zato oveľa viac v štýle „latino“ prinesie do Bratislavy Álvaro Soler, ktorý je aj v našich končinách ako doma! 

Tento 31-ročný španielsko-nemecký spevák doslova vtrhol na hudobnú scénu Latinskej Ameriky a Európy v roku 2015 hitom El Mismo Sol, ktorý následne nahral aj vo verzii s Jennifer Lopez. O rok neskôr už doslova zvalcoval hitparády skladbou Sofia, ktorú nasledovala La Cintura.

Piatkový program festivalu už takisto pozná prvého zo svojich účinkujúcich – na pódiu vo Vajnoroch sa svojou energickou a zábavnou show predstaví aj vychádzajúca hviezda európskych hitparád menom KAMRAD.

Ide o 25-ročného nemeckého umelca, producenta a autora, ktorý prežil asi svoje najkrajšie pracovné leto, keď jeho skladba "I Believe" sa doslova za noc stala hitom a jasne bodovala v európskych hitparádach. Jeho tanečná popová hymna hovorí dnešnej mládeži z duše, keď spieva o otázkach dôvery, strachu zo záväzku a obtiažnom hľadaní pevných vzťahov v dobe sociálnych sietí a zoznamovacích aplikácií...

Vstupenky na všetky dni festivalu už dnes v predaji na www.lovestream.sk a www.ticketportal.sk

Odporúčame