Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Richard Müller a Emma Drobná spoločne v novom klipe „Na pohrebe lásky“

  • AH

Úžasná skladba, úžasný videoklip

Richard Müller v roku 2022 vydal nový album Čierna Labuť Biela Vrana. Album pozitívne prijalo množstvo fanúšikov hudby Richarda Müllera, ale rovnako aj hudobný kritici. Po singloch ôVšetko je po starom“, „Zmeškaný hovo“r prichádza tretí singel spoločne s videoklipom ku skladbe „Na pohrebe lásky“. V skladbe spolu Richardom účinkuje aj Emma Drobná.

Réžie sa zhostil producent albumu Jan P. Muchow: „Byla to pocta, že se mnou Richard chtěl spolupracovat. Člověk se z toho nesmí rozklepat a myslet na to, jaká legenda to je, jaké skladby má. Byl jsem docela nekompromisní i v tom, že jsem oslovil ty nejlepší hudebníky, jaké znám. Ondra Brzobohatý napsal hudbu ke všem skladbám, fantastické texty napsal Peter Uličný. Jejich úroveň je taková, že jsem neslyšel tolik skvělých textů pohromadě na jedné desce. Mám radost, pokud Richard říká, že je to jedna z jeho nejlepších desek. Mám z toho dobrý pocit.“

Odporúčame