Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Skupina Hex zverejnila podmanivý song „Možno si pamätáš“

  • AH

Prvý singel z nového albumu...

Už je to 31 rokov, čo Ježiš Kristus nosil krátke nohavice. Odvtedy skupina Hex vydala 9 radových albumov, niekoľko živákov a výberoviek. Za svoju existenciu prešla minimálnymi personálnymi zmenami, avšak, v roku 2019 stratila svojho speváka Ďuďa. Ale ani táto smutná udalosť obľúbenú formáciu nezlomila a po 3 rokoch od straty sa zatvorila do štúdia, kde s novým gitaristom Lacom Tvrdým a spevákom Petrom Novákom alias Šarkanom, začala nahrávať nové pesničky.

Prvou ochutnávkou z pripravovaného albumu, ktorý vyjde na jar tohto roku, je skladba "Možno si pamätáš". Autorom hudby i textu je Martin „Fefe“ Žúži – gitarista Hexu, ktorý okrem viacerých hitov skupiny, zložil prednedávnom aj titulnú skladbu k filmu Známi neznámi: „V novej piesni som sa snažil zachytiť vnútorné napätia partnerských vzťahov súčasnej spoločnosti. Rozchody sa dnes považujú za štandard. Ľudia veľmi rýchlo zabúdajú na to, čo bolo pekné. Vrhajú sa do nových vzťahov, aby po čase zistili, že sú opäť tam, kde nechceli byť. Nové dobrodružstvo je ako droga, bohužiaľ, organizmus vyžaduje stále vyššie dávky, až sa nakoniec stáva imúnnym.“

Odporúčame