Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Pieseň k novej čiernej komédii Invalid naspievali Rytmus a Kmeťoband

  • AH

Rómska verzia legendárnej piesne Úsmev od kapely Modus

Skladbu "Asal" všetci veľmi dobre poznajú a pritom ju nikto nepozná. Rómska verzia legendárnej piesne Úsmev od kapely Modus prekvapí, a to aj jej interpretmi. V netradičnej hudobnej polohe sa predstavuje Rytmus, ktorý výslednú skladbu spracoval s Igorom Kmeťom a jeho Kmeťobandom.

Vypočujte si skladbu a pozrite si videoklip k piesni filmu Invalid, ktorý do kín príde už 9. februára.

Rytmus si vo filme aj zahral, pričom najväčšou výzvou pre neho bolo práve rozprávanie v rómčine: “Celý obraz, ktorý sme nakrúcali v rómskej osade, som mal v rómčine, čo som trošku podcenil, pretože rómsky neviem rozprávať a celé mi to došlo až na pľaci. Samozrejme, s profi tímom sme sa s tým vyhrali a výsledok dopadol na jednotku.” Napriek tomu svoju rolu ako herca, tak interpreta zvládol výborne, čo vyhodnotil aj režisér Jonáš Karásek. “Rytmus dostal v našom filme viac priestoru a zvládol to podľa mňa perfektne, divákom sa bude jeho postava určite páčiť,” povedal a so smiechom dodal: “To, ako vo filme skončí, zas možno poteší množstvo jeho neprajníkov.”

Odporúčame