Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Moderné halušky aj slovenský Ratatouille! Vzali sme poslucháčov na novoročnú večeru

  • DC

Vo Vrábľoch sme spolu s poslucháčmi okúsili chute, ako nikdy v živote. Sleduj!

Ešte v decembri sme pre vás spolu so Semillon restaurant Vráble a s vinárstvom Predium Vráble urobili mega súťaž, v ktorej ste mohli vyhrať januárovú zážitkovú večeru spolu s nami, s Fun rádiom. 

A tak sa uplynulé dni sľúbené stalo skutočnosťou. Spolu s výhercami sme sa stretli vo Vrábľoch, v krásnom prostredí uprostred vinohradov. Tam sme okúsili výnimočné vína a zážitkovú gastronómiu šéfkuchára Romana Borovského. Áno, presne toho Romana, ktorý varil aj na Faerských ostrovoch, v špičkovom podniku Koks, s 2 michelinskými hviezdami. Povieme vám, prežili sme snúbenie takých chutí, že tomuto miestu i celému personálu by sme rovno dali aj 3 hviezdy! Ale na čo tento zážitok opisovať slovami, keď ho môžeš vidieť. Sleduj.

Moderná gastronómia v nádhernom prostredí ekologického vinárstva Predium Vráble. Urobte si radosť v Semillon restaurant Vráble a spoznajte nové chute pri degustačnom menu, počas zážitkových večier, na firemných eventoch alebo súkromných oslavách.Zarezervujte si svoj stôl už teraz na Semillonrestaurant.sk.

Odporúčame