Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

VIDEO: Nová electro-house disco verzia hitu “Nemožná“

  • AH

Klip sa pokúša o novodobú paralelu príbehu platonickej lásky pôvodnej Nemožnej

Nová electro-house disco verzia hitu "Nemožná" z kultového filmu Fontána pre Zuzanu, pri ktorého tvorbe cover verzie bol použitý pôvodný a absolútne nezameniteľný spev Silvie Slivovej.

Uvádza ho štúdio The Deep Records & The Deep DJs, ktorí sa k tomu vyjadrili: "Výberom skladby Nemožná sme chceli priniesť tento legendárny hit z roku 1986, nanovo prerozprávať a osloviť aj súčasnú generáciu. Chceme v neposlednom rade vzdať tým hold Vašovi Patejdlovi ako otcovi elektronického zvuku s jeho legendárnou Yamahou DX 7.Vydavateľstvo OPUS nám poskytlo vokály Silvie Slivovej z pôvodnej piesne, z ktorej sme vytvorili našu prvú coververziu z mnohých, ktoré ešte vydáme.“

K piesni vznikol aj videoklip v produkcii The Deep Records od režiséra Roba Bošeľu s televíznymi hercami Dušanom Ambróšom a Biankou Šutičovou. Klip sa pokúša o novodobú paralelu príbehu platonickej lásky pôvodnej Nemožnej z filmu Fontána pre Zuzana k mladému sochárovi.

Odporúčame