Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Do Bratislavy zavítajú Jason Derulo aj The Killers! LOVESTREAM FESTIVAL 2023 ohlasuje ďalšie skvelé mená

  • DC

K veľkým menám ako Imagine Dragons, Dj Hardwell, Álvaro Soler či Kamrad pribúdajú ďalší svetoznámi interpreti!

LOVESTREAM festival po megaúspešnom LINE UP-e v roku 2022, kedy v Bratislave vystúpili Red Hot Chilli Peppers aj Dua Lipa, ani vo svojom druhom ročníku nepoľavuje v počte hviezd na meter štvorcový. Fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť okrem už skôr ohlásených Imagine Dragons na mená ako The Killers, Editors, Jason Derulo, Martin Garrix, Michael Patrick Kelly, Jessie Ware, či Rag’n‘Bone Man a zoznam účinkujúcich ešte stále nie je konečný!

Augustový víkend 18. - 20.8.2023 ponúkne v Bratislave – Vajnoroch tri dni skvelých koncertov a svetových show! Všetko to uzavrie v nedeľu jedna z najžiadanejších kapiel súčasnosti IMAGINE DRAGONS, v sobotu dvakrát ocenený svetový DJ roka HARDWELL a prvý deň festivalu americká rocková skupina The Killers!

Rôznorodosť piatkového programu festivalu potvrdzujú aj ďalší účinkujúci – holandský house DJ Martin Garrix, vlastným menom Martijn Garritsen, britský indie-rockový kvartet Alt-J, ďalší brit Rag’n‘Bone Man, ktorý sa preslávil v roku 2016 hitovkou Human, ale aj belgický sólový umelec Max Colombie známejší pod pseudonymom Oscar and the Wolf. Piatkový program začne už skôr ohlásený, čochvíľa 26-ročný nemecký spevák Kamrad známy hitom I Believe.

Sobota bude prevažne v tanečnom rytme, keďže ju zakončí DJ Hardwell, no ešte pred ním si príde na svoje hlavne nežnejšie fanúšikovské zázemie, pretože LOVESTREAM festival privíta na svojom pódiu aj amerického speváka, textára a tanečníka menom Jason Derulo, ktorý určite prinesie „miamský“ temperament a ponúkne svoju show plnú hitov ako Acapulco, Love not war, Wiggle, In my head a
mnoho ďalších...Už skôr oznámený Alvaro Soler je zárukou skvelej tanečnej zábavy a o tú sa postará aj švajčiarska elektronická skupina Kadebostany producenta a DJ-a Guillaumeho de Kadebostany, ktorí sa preslávili najmä skladbou Castle in the snow.

V nedeľnom programe sa na hlavnom pódiu predstavia aj zástupcovia domácej scény, konkrétne Celeste Buckingham v doprovode skupiny King Shaolin, priestor dostane aj mladý a talentovaný skladateľ, klavirista a autor Marek Danko známejší pod pseudonymom Mark Dann a potom už bude patriť najväčšie pódium festivalu jednému z aktuálne najhranejších interpretov súčasnosti u nás, írskemu skladateľovi, spevákovi a textárovi menom Michael Patrick Kelly, ktorého hity ako Beautiful Madness, či Throwback určite potešia nielen všetkých verných fanúšikov, ktorých má aj na Slovensku neúrekom a na ktorých sa už teraz teší, ako prezradil pri rokovaniach o svojej účasti na LOVESTREAM festivale.

Vstupenky na všetky dni festivalu už dnes v predaji na www.lovestream.sk a www.ticketportal.sk

Odporúčame