Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TINA na svoje narodeniny venovala fanúšikom novú skladbu

  • AH

„HLAVNE SA DO MŇA NEZAMILUJ!“

TINA cez víkend oslávila svoje narodeniny a to poriadne vo veľkom ako sa patrí. Venovala, nielen sebe, ale aj svojim fanúšikom nový song "11", ktorý je po dlhom čase sólo skladbou. „Text vznikal približne na 4-týkrát, vždy sa menila téma. Pár dni pred termínom nakrúcania klipu som sa zobudila s tým, že potrebujem spracovať tému “hlavne sa do mňa nezamiluj”. Vnímam to všade naokolo. Život ukazuje, že je dôležité hrať fér a jednať na rovinu. A to som chcela podčiarknúť, aby ľudia úprimne vyjadrili svoje postoje a pocity“, vysvetľuje tému Tina.


Po skladbe „Čo ak“, ktorá uzrela svetlo sveta pred dvoma rokmi je skladba „ 11“ prvou sólo skladbou, okrem songov, kde participovala ako hosť. „Zatiaľ to vyzerá tak, že áno. Pripravujem single v žánroch, ktoré som ešte nerobila a som rada, že aj po 20 rokov na scéne mam stále možnosť priniesť niečo nové. Presne ako aj tento 80´s sound“, hovorí speváčka.

Odporúčame