Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Slovenka Karin Ann posiela z Hollywoodu svoj nový klip „if i fall for you“

  • AH

„Skladba je o životných obdobiach, kedy niekoho spoznáte a začnete k nemu niečo cítiť"

Po sérii výrazných úspechov v zahraničí si slovenská speváčka Karin Ann vybudovala dve nové umelecké tvorivé základne – jednu v Európe a jednu v USA. V uplynulých mesiacoch totiž pre pracovné povinnosti trávila čoraz viac času v Londýne a v Los Angeles. Prvé mesiace tohto roka strávila práve v srdci kinematografie, v Hollywoode, kde zároveň nakrútila videoklip k svojej aktuálnej novinke "if i fall for you".

Skladbu napísala Karin Ann spoločne s držiteľom ceny Grammy, švédskym producentom a skladateľom Martinom Terefe, aktuálne pôsobiacim v Londýne, ktorý produkoval cenami Grammy, Brit a Juno ovenčené albumy Jasona Mraza, Jamesa Morrisona či KT Tunstall.

„Skladba je o životných obdobiach, kedy niekoho spoznáte a začnete k nemu niečo cítiť. Je o počiatočných fázach, kedy o novom partnerovi ešte veľa neviete, ale romantizujete si ho a predstavujete si, čo všetko by ste spolu mohli zažiť a ako by vyzeral váš vzťah,“ opisuje Karin Ann. Temné tiene nad novým vzťahom, ktoré reflektuje i nálada pesničky, predstavujú strachy prichádzajúce ruka v ruke s takmer každou novou láskou. „Napríklad kvôli tomu, že ste v minulosti zažili sklamanie, zľaknete sa každého negatívneho signálu a bojíte sa znovu sa zamilovať, pretože nechcete tým všetkým prechádzať znova,“ dopĺňa Karin.

Odporúčame