Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Za pohľadnicu na Srí Lanku

  • MH

Pošli nám pohľadnicu s veľkonočným vinšom a poleť na Srí Lanku.

Pošli nám do Fun rádia do konca marca veľkonočnú pohľadnicu so svojím vlastným vinšom a vyhraj dovolenku snov na Srí Lanke od cestovnej kancelárie BUBO.

Pohľadnica môže byť kúpená, ale môžeš byť aj kreatívny a vytvoriť vlastnú pohľadnicu z papiera (max. A4).

Do veľkonočného vinšu, ktorý bude mať od 4 do 12 veršov, zakomponuj slová Fun rádio (môže byť aj Funko, funkáči...) a Srí Lanka a zároveň začni slovami "Šibi ryby mastné ryby..."

Pohľadnicu vlož do obálky spolu s kontaktnými údajmi a pošli poštou/kuriérom alebo doruč osobne (v pracovných dňoch medzi 08:00 - 16:00) k nám do Fun rádia (Fun rádio - recepcia, Leškova 5, 811 04 Bratislava). Nezabudni na telefónne číslo, aby sme sa s tebou vedeli spojiť...

A ak chceš, môžeš nám ju navoňať aj svojou obľúbenou voňavkou. 😊

Do súťaže budú zaregistrované pohľadnice, ktoré splnia všetky súťažné podmienky a budú k nám do Fun rádia doručené do 31. marca do 16:00.

V pondelok 3. apríla v Rannej šou zo všetkých zaregistrovaných pohľadníc vyžrebujeme jednu víťaznú a jej  odosielateľ poletí s BUBO na Srí Lanku.

Viac informácií o súťaži si prečítaj v súťažných pravidlách uvedených nižšie.

VÝHRA:

1x 11 - dňový zájazd na Srí Lanku pre 2 osoby od cestovnej kancelárie BUBO, v ľubovoľnom termíne do konca roka 2023.

Hodnota výhry pre 1 osobu je od 2.425 € do 2.665 €, v závislosti od výberu termínu. 

Viac info o zájazde na Srí Lanku nájdeš TU

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.


PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ

VÝHERCA:

Timea

Užite si exotickú dovolenku s cestovnou kanceláriou BUBO - teraz s najvyššími zľavami roka. BUBO vám už 30 rokov prináša cesty plné zážitkov v najkrajších kútoch našej planéty. A všetkými vás bezpečne prevedú slovenskí sprievodcovia školení v cestovateľskej akadémii.
Najvyššie zľavy práve teraz na www.bubo.sk