Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

1682 pohľadníc, no len jedna výherná! Na Srí Lanku poletí Timea, ktorá vyhrala vôbec prvýkrát v živote

  • DC

1682 pohľadníc s veľkonočným vinšom na jednom mieste, u nás na Leškovej 5! Na Srí Lanku si kufre zbalí Timea, ktorá jakživ nič nevyhrala. Až doteraz. Gratulujeme!

V marci sme v spolupráci s cestovnou kanceláriou Bubo spustili veľkú predveľkonočnú súťaž "Za pohľadnicu na Srí Lanku". Ako sám názov napovedá, vašou úlohou bolo poslať, alebo priniesť nám do Fun rádia pohľadnicu s veľkonočným vinšom, ktorý mal spĺňať pár jednoduchých podmienok, a tak sa zaradiť do žrebovania o dovolenku na Srí Lanke.

Po tom, čo ste nám v roku 2020 priniesli do rádia viac ako 1000 kapustníc, sme čakali vysoké číslo. Ale že až tak! Ruky našej recepčnej Moniky a naše počítadlo pohľadníc zastalo na neuveriteľnom čísle 1682!

Víťaz však mohol byť len jeden. Dnes, 3. apríla, nastal deň veľkolepého finále. Do Fun rádia zavítal Jozef Zelizňák z CK Bubo, aby sa priamo počas vysielania Rannej šou Juniora a Marcela chopil tejto dôležitej úlohy. Vyžreboval číslo 1254, ktoré patrilo Timei zo Zlatnej na Ostrove. Timea nám prezradila, že nikdy nič nevyhrala. Až doteraz! Sme neuveriteľne šťastní, že sme sa v spolupráci s CK Bubo mohli postarať o jej prvý výhru v živote.

VYPOČUJ SI CELÝ VSTUP S VÍŤAZKOU TIMEOU

Fun Play

P.S. Ďakujeme za všetky veľkonočné pohľadnice a vinše, znova ste prekonali všetky naše očakávania. Naozaj ste najlepší!

Užite si exotickú dovolenku s cestovnou kanceláriou BUBO - teraz s najvyššími zľavami roka. BUBO vám už 30 rokov prináša cesty plné zážitkov v najkrajších kútoch našej planéty. A všetkými vás bezpečne prevedú slovenskí sprievodcovia školení v cestovateľskej akadémii.Najvyššie zľavy práve teraz na www.bubo.sk

Odporúčame