Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Barbora „Basie“ Švidraňová prichádza s chytľavou novinkou ANI DEŇ

  • AH

Jedna z najemotívnejších skladieb jej kariéry

Barbora Švidraňová je známa svojou tvárnosťou a schopnosťou pretaviť do zaujímavého zvuku zdanlivo nespojiteľné. V prípade novinky "Ani deň" však stavila na istotu a spojila hudobné prvky, ktoré sú pre jej tvorbu dominantné. Ako tvrdí, popová jednoduchosť so stopami jazzu, ako i sviežosť reálnych nástrojov bez elektronizácie, sú pre ňu doslova fatálnou kombináciou. A na istotu stavila aj v prípade autorského tímu novej piesne, v ktorom má nezastupiteľné miesto jej nemenej talentovaný brat Šimon Švidraň, a Jozef Štefanatný, zodpovedný za master. Skladba vznikla aj vďaka podpore a finančnému príspevku Sociálneho a kultúrneho fondu SOZA.

Výsledkom ich spolupráce je emotívna skladba Ani deň, ktorá v sebe navyše ukrýva aj silné posolstvo. Viac už prezrádza Basie: „Pesnička vyjadruje rozhodnosť, vysporiadanie sa, odvahu človeka i oslobodenie sa od toxických vzťahových väzieb. Každý, kto sa dostal do štádia, že už má dosť umenšovania sa pred druhým, a je pripravený uprednostniť sám seba, sa v danej piesni môže nájsť.“

Odporúčame