Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Oceňovaný album Mira Žbirku - Posledné veci predstavuje nový klip k skladbe „Ako Boh“

  • AH

Fanúšikovia si ju vyhlasovali na sociálnych sieťach

Oceňovaný album Mira Žbirku - Posledné veci predstavuje nový videoklip k skladbe „Ako Boh“, ktorú si vyhlasovali fanúšikovia na sociálnych sieťach. Nakrúcal sa 3.apríla 2023 v priestoroch veľkej sály pražskej Lucerny. Toto miesto je veľmi symbolické, pretože práve tam sa Meky spoznal s manželkou Katkou, niekoľko rokov tam spolu bývali a vypredaná Lucerna bola vždy métou všetkých našich hudobníkov.

Režisérkou klipu, ktorý kombinuje zábery z Lucerny s archívom je Karolína Beranová, scenár napísali Raphael Ruiz a David Žbirka. V produkcii YUMMY YUMMY v ňom účinkujú: Theodor Mrkvička, Nina Strnadová, Raphael Ruiz a Daniela Hirschová. Okrem nich si v klipe samú seba zahrala aj Katka Žbirková, ktorá o klipoch albumu Posledné veci povedala: “Chceme dať všetkým pesničkám z albumu aj obrazovú podobu. Ako Boh je tretím klipom a ďalšie sa už pripravujú. Som veľmi rada, že rôzni, aj veľmi významní režiséri si sami vybrali skladby, ktorým chcú dodať svoju obrazovú verziu. Zatiaľ viac neprezradím, ale veľmi sa na to teším. Každopádne pokračujeme heslom Meky naveky, ktoré vymysleli jeho fanúšikovia už v 80. rokoch.”

Odporúčame