Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Organizátori festivalu Follow lákajú na show, ktorá na Slovensku a v Čechách ešte nikdy nebola!

  • DC

Najpočúvanejšie hudobné skupiny domácej scény spoja sily! Nerieš a DMS prinesú na Follow Festival show, aká tu ešte nikdy nebola.

Follow Festival na Donovaloch bude miestom historického stretnutia dvoch slovenských hudobných skupín. Nerieš a DMS sa spoja na svojej úplne prvej spoločnej show. V súčasnosti patria medzi najpopulárnejšie a najpočúvanejšie hudobné skupiny, preto toto spojenie sľubuje jedinečný a neopakovateľný zážitok pre všetkých fanúšikov a tiež návštevníkov festivalu.

Organizátori festivalu sa snažia priniesť to najlepšie z hudobnej scény a táto spoločná show je pre nich jedným z vrcholov sobotného programu. 10.6. na Follow Festivale odznejú hity ako 10 minút, Viac, Čo Bude a množstvo spoločných featurigov v unikátnej spoločnej show. Toto bude prvýkrát, kedy sa tieto dve kapely spoja a vytvoria niečo skutočne nezabudnuteľné, takže ak ste fanúšikom týchto skupín, určite by ste si to nemali nechať ujsť.

Okrem spoločného vystúpenia Nerieš a DMS sa počas víkendu 9. a 10.júna návštevníci Follow Festivalu môžu tešiť aj na množstvo ďalších skvelých hudobníkov a djov ako Polemic, Gleb, Sima, Yzomandias, Samey, Helenine Oči, Manene, Johny Bee a ďalší.

Všetky informácie o festivale a vstupenky nájdete na webe www.followfestival.sk

Odporúčame