Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hobbyhorse

  • MH

Vyhraj vlastného koňa na hobbyhorsing

Fenomén, ktorému podľahli deti aj ich rodičia.

Je to tak, aj na Slovensku je mimoriadne populárny Hobbyhorse. Aby ste si to vedeli jednoducho predstaviť, ide o “koňa na paličke”. Jeho nohy sú vaše nohy a spoločne súťažíte. Medzinárodné súťaže sa organizujú aj na Slovensku a spolu so slovenskými nadšencami hobbyhorsingu vám prinášame šancu vyhrať športovú pomôcku – vlastného koníka – hobbyhorse.

Pozor, nie je to úplne nenáročná aktivitka. Chôdza, beh, balet, skok do výšky a kopec času na čerstvom vzduchu – to sú benefity hobbyhorsingu, ktorý musíte trénovať. A aby ste mohli začať, potrebujete koňa. Nejeden model pritom vyjde aj na tisíc EUR.

TU ho môžete vyhrať. Odpovedzte na otázku, vyplňte formulár a držte si palce v žrebovaní.

Pri odpovedi vám pomôže rozhovor, ktorý sme urobili pre rubriku SLOVÁCI SÚ PRIMA so slovenskými dievčatami.

https://www.funradio.sk/clanok/46444-slovaci-su-prima-niektori-zazeraju-ale-to-si-nevsimam-nikol-lea-a-mia-sa-venuju-hobbyhorsingu/

VÝHRA:

pre 3 výhercov - 3x plyšový koník na palici na hobbyhorsing v hodnote 150 € od Hobbyhorse Slovakia, o.z. (Koníky majú vlastný certifikát s menom a popisom.)

 

KLIKNI SEM A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ