Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

King Shaolin prichádza s autentickým videoklipom k novinke „Change“

  • AH

Skladba predstavuje druhý singel kapely z aktuálneho EP Emotions

Skupina King Shaolin prichádza s autentickým videoklipom k novinke „Change“. Skladba predstavuje druhý singel z aktuálneho EP Emotions a teraz získava svoj vizuál, v ktorom si po dlhšom čase zahrali aj všetci členovia kapely. Navyše chlapcov z King Shaolin uvidíme už toto leto aj na Lovestream Festivale so speváčkou Celeste Buckingham.

Skladba vznikla v období, keď spevákov obľúbený interpret John Mayer vydal svoj najnovší album Sob Rock a hneď ho oslovili riffy a melódie, ktoré John hrá veľmi citlivo na svojej gitare. „Chcel som vložiť podobný motív do vlastnej skladby, a preto je rovnako nosná melódia piesne hraná na gitare. Pri naspievaní som sa snažil o citeľnú dynamiku, keď sú slohy zaspievané veľmi jemne a od polovice skladby do toho dávam už naozaj všetko, keďže King Shaolin je stále rocková kapela,“ s úsmevom hovorí spevák Domi Stoff, ktorý skladbu aj produkoval.

Odporúčame