Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Richard Autner a Nela Pocisková zložili a naspievali duet o rozchode

  • AH

Emotívna novinka „Len Nám Dvom“

Populárnych hercov Richarda Autnera a Nelu Pociskovú prvýkrát spojilo natáčanie známeho seriálu, v ktorom si zahrali manželský pár prechádzajúci si rozchodovou krízou. Táto téma sa stala zdrojom inšpirácie pre pesničku, na ktorej sa obaja herci autorsky podieľali a aj ju spoločne naspievali. Skladba “Len nám dvom” je prvým zverejneným singlom z pripravovaného druhého albumu Richarda Autnera.

“S Riškom sme sa spoznali pri natáčaní a v jeden deň mi zrazu napísal, že má skladbu a či si ju chcem vypočuť. Ja som si ju doma pustila a hneď po prvom vypočutí mi prišlo, že to je naozaj nádherná skladba. Text sme napísali obaja, každý svoj part a hudbu napísal Riško. Celú skladbu zložil on. Je to proste naše,”
hovorí Nela Pocisková.

Pieseň je o rozchode manželského páru a zároveň opisuje moment, ktorý je často pre jednu stranu bolestivejší, ale v mnohom predostiera pravdu o medziľudskom vzťahu. Autori veria, že sa môže dotknúť viacerých ľudí, ktorí si v živote prešli niečím podobným a zároveň sa s ňou budú vedieť mnohé páry stotožniť.  “Viem si predstaviť, že by sme niekedy v budúcnosti vydali nejakú ďalšiu spoločnú pieseň a je možné, že vznikne ešte niečo silnejšie či už v hudbe alebo texte,” dodáva Richard Autner, ktorý už zbiera nápady na svoj druhý autorský album.

Odporúčame