Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

To najlepšie z LOVESTREAM festivalu nájdeš tu!

  • AH

Pozri si exkluzívne fotky, videá a rozhovory so svetovými hviezdami

Počas troch dní sa ho zúčastnilo viac ako 100-tisíc ľudí, pričom len v nedeľu, v záverečný deň, ich bolo viac ako 60-tisíc, čim sa vytvoril rekord na Slovensku. Vďaka nemu do našej krajiny zavítali svetové hudobné hviezdy ako Jason Derulo, Álvaro Soler, Michael Patrick Kelly, HARDWELL, Rag'n'Bone Man či jedinečný Imagine Dragons. K tomu jedlo, pitie, slnečné počasie a množstvo zážitkov. Aj taký bol úžasný LOVESTREAM festival.

A Fun rádio bolo pri tom! Priamo z areálu Starého letiska v bratislavských Vajnoroch sme počas celého festivalu vysielali naživo. Priniesli sme vám tak exkluzívne videá, fotky a rozhovory so svetovými umelcami. Tu, a tiež na našom YouTube či Instagrame, nájdeš to najdôležitejšie.

Naša Verka a jej rozhovor so spevákom, ktorého poznáš ako Rag'n'Bone Man. Je to britský spevák, od ktorého určite poznáš hity ako "SKIN", "HUMAN" či "GIANT", ktorú má s producentom Calvinom Harrisom. Je skvelý a nadchol nás tým, aký bol veselý a pri zemi.

Michael Patrick Kelly v rozhovore s Nikol prezradil, že si zamiloval krik a okamžite začal riešiť koncert na Slovensku. MP sa prvýkrát preslávil ako člen skupiny Kelly Family. Teraz má sólovú kariéru, mega úspešnú a aj u nás sa hrajú jeho hity: "Wonders", "Best Bad Friend" alebo "Beautiful Madness".

K mikrofónu Fun rádia sa dostal aj španielsky spevák Álvaro Soler. Avšak, ešte pred tým ochutnal s Verou tradičné slovenské špeciality.

Neskôr Álvaro v exkluzívnou rozhovore porozprával aj o svojej novej pesničke. Sľúbil, že v nej použije drumbľu.

Mikrofón Fun rádia okrem iných okúsil aj Jason Derulo. Hudobná hviezda, tanečník a herec. Verke v rozhovore prezradil, prečo počas svojho koncertu použil aj slovenské slová.

Na záver ešte malá pripomienku, ako to na LOVESTREAMe vyzeralo v nedeľu večer. 60-tisíc ľudí a koncert, na ktorý mnohí nikdy nezabudnú. Imagine Dragons a asi TOP video, aké sme z celého festivalu videli. 

Odporúčame