Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Spojenie, na ktoré sme čakali. Miro Jaroš a Rytmus ako zmrzlinár!

  • AH

Netradičné hudobné spojenie

Úspešný slovenský spevák Miro Jaroš prináša nevšedné hudobné spojenie. Novinku Zmrzlina naspieval s kráľom slovenského rapu – Rytmusom! Novým videoklipom rozžiaria nejedny detské očká!

Prvotná verzia piesne vznikla už pred 2 rokmi, pričom ju mal Miro odloženú v “šuplíku“, kde čakala na svoju príležitosť, ale aj novší šat. „Keď som začal nahrávať nový detský album, prehľadával som zložky v počítači a tam som ju objavil. Prehrával som si ju a organizátor našich koncertov, Roman Krajčír, spozornel a povedal. Táto by mala byť o zmrzline! A mne sa to hneď zapáčilo,“ prezrádza spevák, ako vznikol námet piesne, na ktorej sa začalo nanovo pracovať.

„Už keď sme tvorili pesničku s Randym Gnepom, vedel som, že bude výnimočná. Páčila sa mi energiou a vedel som, že to bude silná vec. Raz v noci som nemohol spať a premýšľal som nad novými vecami, ktoré máme na album pripravené a z čista jasna mi prišla myšlienka, že oslovím Paťa na spoluprácu. Nahral som mu hlasovku a ráno som si našiel odpoveď, že ide do toho,“
spomína Miro Jaroš na počiatok prepojenia dvoch rozličných hudobných žánrov. „Ja som sa nerozhodoval ani sekundu. Proste, dobrý pocit zo spojenia odlišných svetov, ktoré spája hudba a deti,“ potvrdil slovami Rytmus nadšenie z nevšednej spolupráce.

Odporúčame