Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: Dara Rolins a Peter Pann prinášajú singel „Energia“

  • AH

Novinka z pripravovaného albumu

Po dlhšej odmlke bude Dara Rolins vydávať nový album. Od jej posledného počinu s názvom ETC z roku 2017 ubehlo už 6 rokov, počas ktorých československá popová legenda nazbierala dostatok nového materiálu a hlavne čerstvú energiu. Okolo nej sa točí aj prvý singel z albumu, ktorý má rovnomenný názov "Energia". Tá jej určite nechýbala ani na začiatku roka, keď oslávila svoje 50. narodeniny vo vypredanej O2 Aréne v Prahe. Fanúšikovia si mohli vychutnať jedno z najlepších vystúpení v histórii československej hudobnej scény. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa Dara rozhodla s pripravovaným albumom ďalej napredovať.

„Môj nový album bude pestrý, ako môj život J. Nemám limity ani hranice, za ktoré sa nechcem vydať. Žánrovo, obsahovo aj zvukovo mi ide vždy o kvalitu. Nikoho z ľudí, s ktorými pracujem – neobmedzujem. Viem, prečo som si ich vybrala a z rovnakých dôvodov rešpektujem ich talent. Nemením ich smer. Aj ja sa nechávam rada inšpirovať. Merítkom je pre mňa vibe. Emócia rozhoduje o všetkom,“
opisuje Dara svoj pripravovaný album.

Odporúčame