Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Rozdávačka žrebov

  • AH

Zapoj sa do súťaže a vyhraj žreby od Niké v hodnote 2 000 €

Vyhraj 500 žrebov od Niké a spolu s nimi aj šancu vyhrať kopec peňazí. 

V týždni od 25.09. do 01.10. sa zaregistruj do hry a odpovedz na jednoduchú otázku: "Koľko presne váži 500 žrebov Multiplikátor?"

My jedného súťažiaceho vyberieme a vyšleme za ním moderátora rovnako s 500 žrebmi. Navyše, v pondelok 02.10., ďalších 100 žrebov rozdáme cestou za výhercom, možno práve aj v tvojom meste.

VÝHRY:

1x hlavná výhra – stieracie žreby Multiplikátor od Niké, v hodnote 2.000 €

1x doplnková výhra - stieracie žreby Multiplikátor od Niké v hodnote 210 €

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.


KLIKNI SEM A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ


Vieš, ktorý žreb zotrieš najrýchlejšie? Ale že naozaj najrýchlejšie. No predsa žreb Multiplikátor od Niké! Stačia ti iba dve sekundy a jedným ťahom zistíš svoju výhru.

Rýchle stieranie a možná rýchla výhra. Žreby Multiplikátor od Niké. Iba pre hráčov od 18 rokov.